GENIETEN VAN GROEN

genieten van groen

DE KWEKERIJ

Opgericht in 2000, een jarenlange ervaring in het kweken van duurzame bio-groenten.
Inspelend op de korte keten met een aanbod op maat. Je weet en kiest wat je eet.

Opgericht in 2000, een jarenlange ervaring in het kweken van duurzame bio-groenten.
Inspelend op de korte keten met een aanbod op maat. Je weet en kiest wat je eet.

VERSE BIO-GROENTJES

In onze Kwekerij telen we een ruim assortiment bio-groenten. Dat doen we op uiterst biologisch en bijna het ganse jaar door. Met de bak seizoensgroenten die we voor je samenstellen, tover je vlot een hele week de lekkerste maaltijden op het bord.
Naast de groenten hebben we nog een hoogstamfruitgaard en een bessentuin. Die laatste is nog volop in volle ontwikkeling.  
Na een werkdag zie je ons daar vaak onkruid wieden tot het donker is. Die passie proef je in de groenten.

VERHUUR VAN PLANTEN

Nee, geen kamerplanten maar echt karakteristieke olijfbomen tot wintergroene snoeivormen voor zowel professionelen als particulieren. Iedereen heeft wel eens een gelegenheid die om die extra touch vraagt  zoals verjaardagsfeesten, huwelijken, communies. Ook voor de aankleding van horeca-terrassen kan je bij ons terecht. Ons paradepaardje? Café Trappisten in Westmalle! Daar dragen onze solitairs bij aan de gezelligheid van de terrassen.

TOEKOMSTMUZIEK: ONZE B&B

Als je De Kwekerij al eens bezocht dan zag je misschien onze chalet al. Die chalet wordt de komende jaren omgevormd tot een supergezellige B&B. Je gaat er kunnen proeven van al het lekkers dat we oogsten, pal in het groene hart van Westmalle, vlakbij de Trappistenabdij. Ook om te wandelen of fietsen is het er ideaal. Een aanrader voor natuurliefhebbers die een weekendje weg willen en graag genieten van de rust of van sportieve activiteiten.

Nieuws
& tuintips

Efficiënt wieden

Voor velen de minst leuke tuinklus maar toch belangrijk naar een gecontroleerd onderhoud. Efficiënt wieden is regelmaat. Voordat de onkruiden in bloei en zaad staan, moeten deze in de kiem gesmoord worden. Vandaag de dag zijn alternatieve, chemische middelen, een moeilijk gegeven geworden. Maar goed ook.

LEES MEER

Verticuteer niet te snel

De periode voor het verluchten/ verticuteren van je gazon is aangebroken. We zien jammer genoeg veel mensen al verticuteren vanaf dat de eerste zonnestralen zich tonen in februari, maart.

LEES MEER

Lammertijd

Op 21 maart werd ‘Spring’ geboren. Het eerste lammetje van onze kudde Mergellandschapen. Momenteel hebben we 6 lammeren; 4 ooien en 2 rammen. Ze mogen nog een hele tijd genieten van het samenzijn met hun mama, zij leren ze in die tijd op tot het efficiënt beheren van ons heidelandschap.

LEES MEER

SCHRIJF JE IN VOOR

Nieuws
& tuintips

TUIN- EN LANDSCHAPSARCHITECTUUR
WILLEMS-VERDULT

Wijngaardstraat 9
2390 Westmalle
BE 0882.623.190
info@tnl-willemsverdult.be

© 2021 Tuin- En Landschapsarchitectuur Willems-Verdult | All Rights Reserved | Webdesign by IN.DRUK . Kickstarter for brands.

© 2021 T&L Willems-Verdult | All Rights Reserved
Webdesign by IN.DRUK . Kickstarter for brands

We gebruiken cookies om je surfgedrag te analyseren
en zo onze website voortdurend te verbeteren.